To personer er døde ved rallyløb i Randers

En 21-årig kvinde og en 22-årig mand er blevet dræbt i en ulykke under et rallyløb.

En 73-årig rallykører mistede her til formiddag kontrollen over sin bil under et rallyløb i Randers. Bilen her var ikke impliceret i uheldet, og chaufføren er uskadt. (Foto: Axel Schütt © Axel Schutt)

To personer er døde under et rallyløb i Randers.

En rallybil, med en 73-årig mandlig fører bag rattet og en 22-årig kvindelig co-driver, var under løbet kørt af banen og ud i rabatten, hvor bilen ramte to personer, der blev alvorligt kvæstet.

Det fortæller Østjyllands Politi.

- Da vi ankommer til stedet, kan vi konstatere, at to personer er afgået ved døden, efter de er blevet ramt af en bil. Politiet arbejder i øjeblikket på stedet med bilinspektør og Arbejdstilsynet, siger vagthavende Carsten Dahl til DR Nyheder.

De to omkomne er en 21-årig kvinde fra Rudkøbing og en 22-årig mand fra Hammel, der begge arbejdede som officials under løbet. De pårørende er blevet underrettet. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet blev der ydet livreddende førstehjælp med det samme, men begge personer blev begge kort efter erklæret døde.

Løb aflyst

De to personer, der førte bilen, er blevet kørt til behandling på hospitalet, men er begge udenfor livsfare.

Østjyllands Politi modtog anmeldelsen klokken 11.33.

Både Arbejdstilsynet og bilinspektør er blevet tilkaldt til stedet, og de skal nu undersøge de nærmere omstændigheder ved uheldet.

Rallyløbet blev afholdt i området ved Lollandsvej i Randers SV.

Resten af rallyløbet, som var et klubmesterskab i Randers Auto Sport, er aflyst, oplyser løbsledelsen på Randers Auto Sports Facebook-side.

- Vores tanker og medfølelse går først og fremmest til de pårørende efter denne tragiske ulykke, men også til de involverede deltagere og officials, der har hjulpet ved ulykken, siger Bent Mikkelsen, formand for Dansk Automobil Sports Union.

Facebook
Twitter