Piger kæntrede i Fårup Sommerland

Ulykken i tekopperne i Fårup Sommerland var ikke den første i forlystelsesparken denne sommer. Der har også været en ulykke ved forlystelsen River Rafting.

En båd med de to piger blev ramt af en stor bølge, som fik den til at vælte rundt ved forlystelsen River Rafting i Fårup Sommerland. (Foto: Christine Nørgaard © P4 Nordjylland)

Den ulykke, der i søndags skete i tekopperne i Fårup Sommerland, var ikke den første i forlystelsesparken denne sommer. Den 9. juli skete der en anden ulykke. Denne gang ved forlystelsen River Rafting.

Båden væltede rundt

Ifølge tv2nord.dk skete denne ulykke, fordi en fotocelle var gået i stykker. En båd blev derfor kilet fast, og personalet fik ikke trykket nødstop. Det betød, at båden med de to piger blev ramt af en stor bølge, som fik den til at vælte rundt.

- Det var en procedurefejl, og vi har siden indskærpet, at der skulle være trykket nødstop med det samme, siger Fårup Sommerlands administrerende direktør Søren Kragelund til tv2nord.dk.

De to piger blev fanget under vandet i deres væltede båd. Flere af parkens gæster reagerede hurtigt og hjalp med at få pigerne ud.

Teknologisk Institut blev tilkaldt for at undersøge attraktionen, som kører igen.

FacebookTwitter