Politi anholder fire for skyderi mod tre unge i Husum

Fire unge mænd er anholdt, og de sigtes for drabsforsøg efter skyderi i Husum i sidste uge.

Københavns Politi mener, at skyderi i Husum skyldes en konflikt om et stort parti hash. (Foto: Presse-fotos.dk © Scanpix)

Københavns Politi har anholdt fire mænd for et skyderi i Husum i sidste uge, hvor tre unge mænd blev ramt, oplyser politiinspektør Torben Svarrer.

Ved skyderiet, der fandt sted ved Gadelandet, blev tre mænd på 19, 21 og 22 år ramt. De blev bragt på hospitalet, men var ikke i livsfare.

De fire sigtes for medvirken til drabsforsøg, og en dommer i Retten i Frederiksberg skal onsdag tage stilling til, om de skal varetægtsfængsles. De anholdte er 25, 24, 22 og 21 år.

Anklageren vil anmode om at få lukkede døre, og derfor forventes de sigtedes forklaring at blive hemmeligholdt.

Ved anholdelsen har politiet desuden anholdt en 18-årig mad for at være i besiddelse af 13,3 kilo hash, og han bliver også fremstillet.

Der har den seneste tid været flere skyderier i Husum og Rødovre. Politiet har tidligere oplyst, at man mener, at der en konflikt mellem to grupper - en fra Husum og en fra Rødovre.

Den skyldes muligvis, at der er blevet stjålet et stort parti hash. Solgt på gadeplan har den angiveligt stjålne hash en værdi af cirka fem millioner kroner.

De fem sigtede blev anholdt på to forskellige adresser i Rødovre, oplyser Torben Svarrer.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk