Politi: Dræbt fra Næstved var 22-årig mand

Det var en ung mand med rockerrelationer, der natten til mandag blev dræbt i Næstved, bekræfter politiet.

Politiet arbejder mandag morgen ved den ejendom i Næstved, hvor en 22-årig mand med rockerrelationer natten til mandag blev dræbt af skud. (Foto: Kristina Herlev Wulff © DR)

Nattens skyderi i Næstved kostede en 22-årig mand med relationer til rockergruppen Westside Nation livet.

Det bekræfter vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi over for DR Nyheder.

Westside Nation ligger i konflikt med Bandidos efter at være brudt ud af netop Bandidos i sommer.

Politiet arbejder da også ud fra en teori om, at det er i en verserende rockerkonflikt, at årsagen til nattens to skudepisoder i Næstved skal findes.

- Vi har en formodning om, at det her kan være et element i den verserende konflikt i rocker/bandemiljøet i Næstved, men også det skal vi have skabt os et mere klart billede af, siger Søren Ravn-Nielsen.

Skud ved flere ejendomme

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi modtog kort efter midnat natten til mandag en anmeldelse om, at der var afgivet flere skud gennem et vindue til en lejlighed på Kornbakken, hvor ingen personer blev ramt.

Godt en time senere modtog politiet dog endnu en anmeldelse om, at der var skudt gennem et vindue til en ejendom på Morsøvej. Da politiet nåede frem, fandt man den unge mand, der var dræbt af skud.

Ifølge DR Nyheders oplysninger var også det første skyderi vendt mod Westside Nation.

Det er ikke slået fast, hvem der står bag skyderierne, men politiet arbejder ifølge DR Nyheders oplysninger ud fra en teori om, at det kan være Bandidos.

Facebook
Twitter