Politi opgiver sigtelse mod Amin Skov

Sagen er ikke opklaret, og man har heller ikke fundet stærke beviser. Derfor er bliver sagen droppet

"Det er ikke lykkedes at opklare sagen, og det betyder, at sigtelsen mod Amin Skov Badrbeigi opgives", skriver politet i meddelelsen.

Politiet opgiver sigtelsen mod restauratør Amin Skov Badrbeigi fra Vejlegården.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Det er ikke lykkedes at opklare sagen, og det betyder, at sigtelsen mod Amin Skov Badrbeigi opgives, skriver politiet i meddelelsen.

Politiet finder ikke, at der grund til yderligere efterforskning. Den vil dog kunne blive genoptaget, hvis der bliver fundet nye vigtige beviser.

- Det er en meget alvorlig sag og derfor er Sydøstjyllands Politi naturligvis ikke tilfredse med, at det ikke er lykkedes at opklare, hvad der skete den 21. december 2012 på Restaurant Vejlegården, siger advokaturchef Birte Wirnfeldt.

Absolut ingen spor af gerningsmænd

- På den ene side er der ikke det stærke bevis, der skal til for at rejse en tiltale mod Amin Skov Badrbeigi, og på den anden side er der hverken på videoovervågning, søgning med hunde, vidneforklaringer eller på anden måde fundet spor af gerningsmænd, siger advokaturchefen.

Fordi sagen om Amin Skov har fyldt enormt meget i medierne, har Sydøstjyllands Politi valgt at offentliggøre begrundelsen for afgørelserne. Du kan læse hele begrundelsen i pressemeddelelsen på politiets hjemmeside.

Facebook
Twitter