Politi rykker massivt ud til røveri ved Kastrup Lufthavn

Politiet efterforsker et røveri begået mod et handlingselskab - to til tre gerningsmænd på fri fod.

Politiet modtog anmeldelsen om røveri klokken 09.32. (© DR Nyheder)

Københavns Politi er her til formiddag rykket massivt ud til Kastrup Lufthavn, hvor man efterforsker et røveri mod et handlingselskab/speditør ved lufthavnen begået omkring 09.30.

Det fortæller politiinspektør Riad Tolba til DR Nyheder og fortæller, at man eftersøger to til tre gerningsmænd.

Politiet har endnu ikke noget signalement af gerningsmændene, men vil gerne høre fra vidner, der har set noget i forbindelse med røveriet.

- Hvis man ved noget om sagen, skal man kontakte Københavns Politi. Man skal ikke opsøge gerningsmændene selv, siger Riad Tolba, der endnu ikke kan give et signalement af de eftersøgte.

I forbindelse med sagen har politiet fundet det, som de betegner som flugtbilen. Dette er en sort Mercedes, der er blevet brændt af ved Kastrup Metrostation.

Politiinspektøren vil endnu ikke komme ind på, hvad gerningsmændenes udbytte var ved røveriet. De vil ligeledes ikke komme ind på, om der blev brugt våben.

Ifølge Københavns Politi er der ikke nogen, som er kommet til skade.

En bil er blevet brændt ved Kastrup Metrostation. Politiet mener, at der er tale om flugtbilen. (© (c) DR)

Lars Lemche fra Københavns Lufthavns presseafdeling oplyser til Ritzau, at røveriet og den brændende bil ikke har indflydelse på driften i lufthavnen.

- Alt afvikles fuldstændig som normalt. Hverken trafikken, passagererne eller terminalerne er påvirket. Alt er roligt, siger han.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk