Politiet beder offentligheden om hjælp efter fund af dødt spædbarn

Der skal her til formiddag være ligsyn af dødt spædbarn, der er blevet fundet i Glostrup.

Bygningsarbejdere fandt knogler fra et spædbarn, der var gravet ned i jorden ved boligområdet Brinken i Glostrup (Foto: DANIEL DIMITRIJEVIC © Scanpix)

Bygningsarbejdere i Glostrup gjorde omkring kl. 14 i går et tragisk fund nær boligområdet Brinken.

Her fandt de menneskeknogler fra et spædbarn pakket ind i en trøje og gravet ned i jorden.

Københavns Vestegns Politi er stadig i gang med den indledende efterforskning og håber snart på at kunne sige, hvordan spædbarnet er død.

- Vi udfører et ligsyn her til formiddag og håber på at kunne finde ud af kønnet, alderen på barnet og dødsårsagen, siger efterforskningsleder Ole Nielsen, der forventer et svar en gang over middag.

Politiet er stadig i gang med den indledende efterforskning og har endnu ikke færdiggjort sin gerningsstedsundersøgelse.

- Vi har haft en vagt derude i nat til at holde øje og har genoptaget vores undersøgelser her til morgen, siger Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi, der forventer, at de snart kan færdiggøre undersøgelsen.

Ligeledes er de gået i gang med helt traditionelt politiarbejde. Politiet er gået i gang med at afhøre folk i området og planlægger yderligere en række afhøringer. Men de håber også, at offentligheden kan komme med oplysninger, der kan give et gennembrud.

Og her kan selv det mindste spor være brugbart, fortæller efterforskningslederen.

- Vi vil selvfølgelig gerne høre fra vidner, der har set noget i forbindelse med gerningsstedet. Men skulle der også være nogen, der har set noget mærkeligt - det kunne for eksempel være en person, som har været gravid og ikke er det længere - så vil vi meget kontaktes.

14.15 skriver politiet i en pressemeddelelse, at obduktionen af spædbarnet, hverken har givet dem en dødsårsag, et køn eller alderen på den afdøde.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte Københavns Vestegns Politi på telefonnummer 114.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk