Politiet bekræfter: Skudoffer er død

En 20-årig mand er død efter skudepisode i Tingbjerg.

Den 20-årige mand der natten til fredag blev skudt i Tingbjerg er død. Det oplyser Københavns Politi. Politiet har tidligere slået fast, at offeret var en del af bandekonflikten. (Foto: MATHIAS ØGENDAL © Scanpix)

Bandekonflikten i København har på knap fire døgn kostet to mennesker livet. Fredag aften meddelte Københavns Politi, at en 20-årig mand der natten til fredag blev fundet i kritisk tilstand er afgået ved døden.

- Skyderiet i Tingbjerg: Politiet kan bekræfte at det unge skudoffer er afgået ved døden, skriver Københavns Politi på Twitter.

Da politiet ankom til gerningsstedet fandt man en forulykket bil på taget og i den forbindelse en 20-årig mand, der var ramt af skudsår.

Skyderiet fandt sted i Tingbjerg ved Åkandevej og Ruten klokken 02.31 natten til fredag. Politiet vil gerne høre fra eventuelle øjenvidner, der har set noget mistænkeligt i området.

Den 20-årige blev bragt til behandling i kritisk tilstand men overlevede altså ikke fredagen ud. Episoden kommer få dage efter bandekonflikten krævede sit første dødsoffer. En 30-årig mand, der tirsdag aften blev dræbt på Nørrebro i København.

- Københavns Politi har ikke yderligere kommentarer i den forbindelse, meddeler politiet via Twitter efter fredagens dødsfald.

Facebook
Twitter