Politiet bruger knipler mod truende flok på sygehus

Politiet har onsdag aften brugt knipler mod en gruppe på 25-30 personer på Slagelse Sygehus, som ifølge politiet virkede truende over for personalet.

Gruppen på 25-30 personer var på Slagelse Sygehus for at besøge en indlagt ældre mand. (Foto: TORKIL ADSERSEN © Scanpix)

Politiet har onsdag aften brugt knipler mod en gruppe på 25-30 personer på Slagelse Sygehus. Ifølge politiet virkede gruppen truende over for personalet.

- Vi modtager en anmeldelse fra personalet klokken 19.30, fortæller vagtchef Bo Georg Petersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Gruppen var angiveligt mødt op for at besøge en ældre mand, som er indlagt på sygehuset. Ifølge vagtchefen blev gruppen af personalet bedt om at besøge patienten i mindre hold.

- Så bliver de truende og aggressive, og personalet trækker sig tilbage til et personalerum og tilkalder os, fortæller Bo Georg Petersen.

Tre personer sigtet

Da politiet ankom til stedet, var gemytterne ifølge vagtchefen stadig kogende. Politifolkene valgte at trække stavene og slå på flere af de tilstedeværende. Det fik gruppens medlemmer til at fordufte.

- På vej ud smadrer de en rude til en patruljevogn, fortæller vagtchefen.

Tre personer er blevet sigtet efter episoden. De to er sigtet for grov forstyrrelse af den offentlige orden, mens den tredje er sigtet for vold eller trusler mod en offentlig ansat.

/ritzau/