Politiet dropper sag mod Bendt Bendtsen

Politiet dropper efterforskning mod Bendt Bendtsen i sag om brud på våbenloven. Ifølge B.T. mener hans tidligere chauffører, at Fyns Politi beskytter Bendtsen.

Den tidligere konservative partileder og minister Bendt Bendtsen kan ånde lettet op. Han risikerer nemlig ikke nogen fængselsstraf for knap 80 brud på våbenloven, skriver B.T.

Fyns Politi har valgt at henlægge efterforskningen mod Bendtsen. Politiet kan nemlig ikke afhøre hans to tidligere ministerchauffører, der påstår, at han op mod 80 gange har ladet dem køre rundt med sine jagtvåben i ministerbilen, selv om ingen af dem har jagttegn.

- Vi har både ringet, skrevet og mailet til den tidligere ministerchaufførs advokat, uden at han er vendt tilbage. Så nu har vi foreløbig valgt at opgive sagen, siger politiadvokat Klaus Holten Jensen fra Fyns Politi til avisen.

Ifølge B.T.'s oplysninger ønsker de to tidligere ministerchauffører ikke at lade sig afhøre af Fyns Politi. De mener, at stationen beskytter Bendtsen, der tidligere har arbejdet her som betjent.

Bendt Bendtsen har tidligere fået en bøde på 4.000 kr., efter at det kom frem, at han i november 2007 havde ladet den ene af chaufførerne hente hans jagtvåben på gården nord for Odense.

Facebook
Twitter