Politiet efterforsker Brøndby Strand-dødsfald som skuddrab

Politiet har identificeret lig fundet i Brøndby Strand som en 25-årig mand, dræbt af skud.

Politiet undersøger et mistænkeligt dødsfald, efter at man har fundet et lig på Strandesplanaden i Brøndby Strand. Et område ved et stisystem er blevet afspærret, mens undersøgelserne foregår. (Foto: Presse-fotos.dk © Scanpix)

Vestegnens Politi efterforsker fundet af et lig i Brøndby Strand som et skuddrab. Det fortæller politiet efter, at de retsmedicinske undersøgelser har vist, at der er tale om en 25-årig mand som er blevet ramt af skud.

- Vi efterforsker sagen som drab, indsamler aktuelt alle informationer og hører meget gerne fra vidner, som måtte have set eller hørt noget mistænkeligt i området ved Tybjergparken og Strandesplanaden i relation til hændelsen, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, Københavns Vestegns Politi.

Ifølge en pressemeddelelse fandt en hundelufter i morges om klokken en livløs mand på et grønt område ved Strandesplanaden og Tybjergparken i Brøndby Strand.

Der blev sendt politi og læge til stedet, og vedkommende blev erklæret død.

25-årig mand dræbt af skud

Nu har efterforskningen og de retsmedicinske undersøgelser vist, at der var tale om en 25-årig mand, som var ramt af skud.

Han er blevet identificeret ved middagtid, og pårørende er nu underrettet.

Politiet foretager stadig undersøgelser i området. Man har ikke kunnet fastlægge gerningstidspunktet, men man vurderer, at skudepisoden fandt sted mellem fredag aften cirka kl. 18 og lørdag morgen. Samtidig efterlyser man vidner, som enten kan henvende sig til lokalpolitiet i området eller ringe døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Vicepolitiinspektør Peter Malmose vurderer, at noget tyder på et opgør i et kriminelt miljø, men det er for tidligt at konkludere noget endeligt om motivet.

Opdateret med identifikationen af dødsofferet.