Politiet efterforsker eksplosion i bil ved Mjølnerparken

Kort efter midnat modtog Københavns Politi en anmeldelse om en eksplosion i en bil nær Mjølnerparken.

På Hothers Plads ved Mjølnerparken er en hvid varebil natten til søndag blevet udsat for en form for sprængning. (Arkivfoto) (Foto: Sofie Mathiassen © Ritzau Scanpix)

Københavns Politi har natten til søndag modtaget en anmeldelse om en eksplosion i en bil på Hothers Plads ved MjølnerparkenNørrebro i København.

Det oplyser Michael Andersen, der er vagtchef ved Københavns Politi, tidligt søndag morgen.

- Vi holder fortsat kortene lidt tæt til kroppen, siger vagtchefen.

- Men jeg kan bekræfte, at der er en bil, som har været udsat for en form for sprængning. Hvad der er sket, og hvad der har været i bilen, det ved vi ikke endnu.

Politiet modtog anmeldelsen om eksplosionen klokken 00.57 søndag. Den involverede bil er en lille varebil, oplyser Michael Andersen.

Ingen er kommet til skade

Ingen personer er kommet til skade i forbindelse med eksplosionen.

Politiet er fortsat til stede i området omkring Hothers Plads tidligt søndag morgen. Men afspærringerne vil ikke skabe trafikale problemer, melder politiet.

- Vi har ikke flere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt. Vi er ved at undersøge sagen nærmere, siger Michael Andersen.

Ifølge fotobureauet Local Eyes er der tale om en hvid varevogn, der er "flået i stykker". Local Eyes melder videre, at der er et stort politiopbud i området.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk