Politiet efterlyser person efter eksplosion på Amager

En person er set løbe væk efter nattens eksplosion ved thai-restaurant.

Politiet efterlyser vidner, der har set en person løbe fra dette thai-spisested ved Røde Mellemvej efter eksplosionen i nat.

Københavns Politi opfordrer nu vidner, der har befundet sig i området omkring nattens eksplosion ved en thai-restaurant på Røde Mellemvej på Amager i nat, til at give lyd.

Ifølge politiet har et vidne set en person løbe fra gerningsstedet efter eksplosionen klokken cirka 03.30.

Derfor vil man gerne i kontakt med personen selv eller vidner, der har set vedkommende løbe fra eksplosionen fra Røde Mellemvej 16 ned mod Nålemagerstien, skriver politiet på Twitter.

  • En bil har taget skade efter nattens eksplosion.
  • Billeder fra gerningsstedet tidligt tirsdag morgen.
  • Det var ved denne thai-restaurant, at der i nat skete en eksplosion.
1 / 3

Eksplosionen er sket i eller foran en thai-restaurant, og facaden er delvist sprængt i stykker. Derudover er der sket nogle mindre skader på nogle parkede biler i nærheden.

Efterforskningsleder i Københavns Politi Mads Helios fortæller til DR Nyheder, at politiets teknikere endnu er talstærkt til stede på adressen.

- Der er sket en eller anden form for eksplosion derude - hvad der har udløst den eksplosion, det er for tidligt at sige på nuværende tidspunkt i efterforskningen.

Uvist om der er sammenhæng med andre eksplosioner

Han understreger, at politiet tager sagen alvorligt og ikke ønsker at udelukke hverken det ene eller det andet så tidligt i efterforskningen.

Heller ikke om der kan være sammenhæng til de andre eksplosioner, der har fundet sted i Storkøbenhavn inden for det sidste halve års tid.

- Det er for tidligt at sige, hvorvidt der er en sammenhæng, for vi er ikke færdige med vores undersøgelser derude endnu. Men det er selvfølgelig noget, som vi undersøger meget nøje, lyder det fra Mads Helios.