Politiet efterlyser vidner til skyderi i Albertslund

23-årig mand ramt af skud er udenfor livsfare. Formodede gerningsmænd flygtede på knallert.

Politiet har endnu ikke noget afgørende gennembrud i opklaringen af de mange skyderier, der har ramt københavner-forstaden Albertslund de seneste dage. - Foto Scanpix (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner i forbindelse med et skyderi i boligområdet Bækgården i københavner-forstaden Albertslund, der fandt sted sent i aftes.

Desuden efterlyser politiet to mænd, der er set flygte fra stedet på knallert umiddelbart efter skyderiet.

Politiet har ingen kommentarer til motivet bag skyderiet, hvor en 23-årig mand blev ramt. Københavns Vestegns Politi oplyser, at mandens tilstand her til morgen er stabil.

Femte skyderi på en uge

Skudepisoden er den femte i Albertslund denne uge.

Tirsdag eftermiddag blev en tilfældig fodgænger ramt af skud på Roskildevej som følge af et skyderi. Og tre gange i ugen er der blevet skudt mod samme rækkehus i boligområdet Tranehusene i Albertslund.

Som følge af skyderierne har politiet har valgt at indsætte en mobil politistation i området, og politiet har også indført en visitationszone i Albertslund, der gælder frem til 1. maj.

Københavns Vestegns Politi ønsker endnu ikke at oplyse, hvorvidt skyderierne er forbundet eller om de er banderelaterede.