Politiet: Far har slået hustru og fire børn ihjel i Ulstrup

Det er politiets vurdering, at 45-årig mand dræbte sin familie i hjemmet i Østjylland.

Politiet fandt mandag seks døde mennesker i et hus på Amstrup Bakke syd for Ulstrup.De døde var to voksne og fire børn. (Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2017) (Foto: Bo Amstrup © Scanpix)

Østjyllands Politi bekræfter nu, at der formentlig har fundet et familiedrab sted i den østjyske by Ulstrup sydvest for Randers.

I går blev seks personer fundet døde i en ejendom i byen. De er nu alle blevet identificeret.

Politiet mener, at en 45-årig mand har slået sin familie bestående af hustruen og fire børn ihjel.

- Baseret på de foreliggende oplysninger i sagen er det politiets umiddelbare vurdering, at de fire børn og den 42-årige kvinde alle er blevet dræbt af den 45-årige mand, som efterfølgende tog sit eget liv, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Ifølge politiets oplysninger er den dræbte kvinde 42 år. Mens de fire fælles børn er to drenge på henholdsvis 3 og 11 år samt to piger på 6 og 16 år.

Hele aftenen i går og i dag har politiet arbejdet på gerningsstedet og har foretaget undersøgelser af huset og retsmedicinske undersøgelser.

Indtil nu har politiet været sparsomme med oplysninger i sagen, idet ligene først skulle undersøges nærmere og identificeres.

- Østjyllands Politi fortsætter i den kommende tid efterforskningen og de retsmedicinske undersøgelser, oplyser politikredsen.

Samtidig afkræfter politiet rygter om, at et gasudslip i huset skulle have været årsag til dødsfaldene.

Hvad der ligger bag drabene, og hvordan de seks personer er døde, kommer politiet ikke ind på.

Det var i går omkring klokken 12.00, at politiet fik en anmeldelse om 'et mistænkeligt forhold' på adressen.

Rettelse: Den tragiske hændelse blev i en tidligere udgave af denne artikel omtalt som en familietragedie. Vi har valgt at rette betegnelsen til et familiedrab