Politiet har ledt efter mistænkelig mand siden i morges

Politiet oplyser, at de leder efter den mistænkelige person mange steder i København, og at der derfor er et stort politiopbud flere steder i byen.

Politifolk på Nørreport station, som har været lukket som følge af politiets eftersøgning. (Foto: Patrick Boje)

Politiet har ledt efter en mistænkelig mand siden kl. 8.30 i morges.

Det oplyser Københavns Politi.

- Vi har ledt efter ham siden klokken 08.30. Det er ikke slået storalarm, men det er en situation, som politiet tager alvorligt, siger Jens Kristiansen, vagtchef til DR Nyheder.

Togtrafikken har været påvirket i formiddags på strækningen mellem Nørreport, hvor politiet har ledt efter manden og Københavns Hovedbanegård.

Mellemøstligt udseende og fuldskæg

Ligeledes har Farum station været lukket som følge af politiet eftersøgning. Københavns Politi har sendt et signalement på manden ud på twitter:

- Personen er mand, ca. 30 år, 180 cm. høj, mellemøstligt udseende. Sort hår, fuldskæg, sort nylonjakke, sort bluse med hvid skrift, snavsede khaki-bukser, sort kasket, briller, medbringende sort rygsæk med røde streger/syninger. Sort kuffert/trolley, skriver politiet på twitter.

Hvis man ser den pågældende person, så skal man ikke tage kontakt til ham, men blot observere og ringe til politiet på 114, oplyser politiet.

Politiet skriver også, at de leder efter den mistænkelige person mange steder i København, og at der derfor er et stort politiopbud flere steder i byen.

DSB oplyser, at alle deres stationer er åbne igen, og at trafikken forventes at være normal i løbet af formiddagen.

Ved du noget eller har du billeder fra politiets søgen, så skriv eller send fotos til 1212@dr.dk

På denne artikel var der tidligere et billede af den eftersøgte mand. DR Nyheder har fjernet billedet, efter at han blev renset af politiet.

Facebook
Twitter