Politiet magtesløs over for sortbørshandel med billetter

Politiet er praktisk taget magtesløs over for den omfattende, men ulovlige handel med billetter på internet. At strafforfølge sortbørshajerne kræver, at politiet fanger dem på fersk gerning, eller at køberne henvender, og det sker aldrig.

Politiet er praktisk taget magtesløs over for den omfattende,men ulovlige handel med billetter på internet.

På de store auktions- og handelshjemmesider som qxl.dk og DenBlå Avis kan man købe masser af blandt andet koncertbilletter. Menselv om det er ulovligt at tjene penge på at videresælge billetter,kan politiet intet stille op.

- Den eneste chance vi for at fange sortbørshajerne er at tagedem på fersk gerning uden for Parken. Vi kan nemlig ikke skrideind, selv om vi ser annoncerne på nettet, siger politikommissærPoul-Erik Sloth Andersen fra Københavns Politi til metroXpress.

Det er nemlig først, når sortbørshajerne rent faktisk har solgtbilletterne, at de har gjort noget ulovligt.

Købene kan roligt gå til politiet

For at straffe sælgerne vil det ifølge Poul-Erik Sloth Andersenkræve, at nogle af køberne henvender sig til politiet. Men det skeraldrig.

- Formentlig fordi folk er bange for, at vi tager deresbilletter, siger politikommissæren til metroXpress.

Men det gør politiet ikke. Folk vil få lov at beholde deresbilletter. Dog skal de ikke regne med at få deres penge tilbage,selv om billetterne er købt til en voldsom overpris.

Facebook
Twitter