Politiet mangler motivet til Frederiksberg-drab

Politiet offentliggør billede og navn på den 21-årige, der torsdag aften blev tæsket til døde på Frederiksberg. Samtidig forsøger politiet at kortlægge den sidste time inden overfaldet.

21-årige Cem Aydin blev tæsket til døde foran sin mors bopæl på Kong Georgsvej på Frederiksberg. (© Scanpix)

Ved at offentliggøre billede og navn på den unge mand, der sent torsdag blev tæsket til døde Frederiksberg, håber politiet at få flere oplysninger om den sidste time før det brutale overfald.

Den dræbte er den 21-årige Cem Aydin, der blev slået og sparket af otte-ti voldsmænd foran sin mors bopæl på Kong Georgs Vej.

- Vi er i gang med at klarlægge hans færden i de sidste cirka 45 minutter frem til overfaldet, siger politikommissær Hans Erik Raben.

- Vi ved, at han torsdag aften var sammen med en bekendt i byen, og at han fulgte denne bekendte til Stærevej. Her tog de cirka 22.30 afsked med hinanden, og Cem Aydin begav sig herefter alene på vej hjem, siger han videre.

- Vi har en stærk formodning om, at Cem Aydin er gået tid fods hele vejen hjem - en gåtur, der normalt tager 20-25 minutter, men kan ikke udelukke, at han har mødt nogen, som han er kørt sammen med, eller at han eventuelt har taget bussen, siger politikommissæren.

Mangler motiv

Den 21-årige var klædt i blå jeans, hvid hættetrøje med rød skrift på brystet, brun dynejakke med hætte og blå Nike-sko.

Overfaldet gav Cem Aydin så alvorlige kvæstelser i hovedet, at familien fredag aften valgte at slukke for respiratoren, der holdt ham i live.

Politiet arbejder med flere teorier, men noget klart motiv til drabet har man ikke endnu.

Derfor vil man gerne høre fra alle, der ved noget. Gerningsmændene forsvandt i en sølvgrå BMW3 model E46 og en hvid eller sølvgrå Ford Mondeo.

- Er der nogen, der har set ham? Var han alene? Blev han passet op af nogen på ruten? Har nogen set ham skændes med nogen? Er der nogen, der har set nogen af de nævnte biler følge efter ham?, lyder spørgsmålet fra Hans Erik Raben.

/ritzau/

Facebook
Twitter