Politiet offentliggør navne på drabs-efterlyste

Politiet i Slagelse offentliggør nu navne og signalementer efterlyser to unge mænd på henholdsvis 18 og 20 år for drabet på en 31-årig mand tirsdag. Begge efterlyste er fra lokalområdet.

Politiets teknikere undersøger Jernbanegade 20 i Slagelse, hvor en 31-årig mand blev knivdræbt tirsdag aften. (Foto: © Morten Bøgh, Scanpix)

Politiet i Slagelse valgte fredag at offentliggøre navne og signalemente på to unge mænd fra byen, der siden onsdag har været efterlyst i forbindelse med knivdrabet på en 31-årig mand i Slagelse.

Det sker, efter at de seneste dages intense jagt på de to mænd fra byen ikke har båret frugt, selvom politiet har været bekendt med deres identitet. I forvejen sidder en 19-årig mand varetægtsfængslet i foreløbig fire uger i sagen.

Sigtes for medvirken til drab

Den ene efterlyste er den 18-årige Muhammed Karali. Han har kort, sort strithår, er cirka 172-180 cm høj og er almindelig af bygning.

Den anden er den 20-årige Ali Abdullahi Mohamed. Han har sort, krøllet hår, er meget mørk i huden og er mellem 180-188 cm høj.

Begge personer vil blive sigtet for medvirken til drabet i samme øjeblik, de er lokaliseret og anholdt, oplyser politiet i Slagelse.

I kikkerten fra begyndelsen

Drabet fandt sted tirsdag aften på den 31-åriges bopæl, hvor den nu dræbte befandt sig sammen med sin far. Den 19-årige og de to efterlyste blev set løbende fra gerningsstedet på Jernbanegade i Slagelse kort efter drabstidspunktet. Politiet har derfor haft dem i kikkerten fra begyndelsen.

- Nu har vi været alle de steder, som de kunne tænkes at have tilknytning til, og derfor beder vi nu offentligheden om hjælp, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn fra politiet i Slagelse.