Politiet om efterlyst Volvo: Vi mener, vi har fundet bilen

Politiet skal nu undersøge køretøjet nærmere.

Politiet har siden i eftermiddag efterlyst en sort Volvo V90 på svenske plader i forbindelse med en stor politiaktion i hele landet.

Men nu har politiet fundet bilen, oplyser Københavns Politi på et pressemøde.

- Vi har fat i et køretøj, som vi mener er det rigtige, siger chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov fra Københavns Politi.

Politiet skal nu undersøge bilen.

Da politiet gik ud med efterlysningen af Volvoen, lød det, at der formentlig befandt sig tre personer i den, som kunne sættes i forbindelse med alvorlig kriminalitet.

Politiet vil ikke sige, om de har pågrebet de mistænkte, men de har opholdt sig i Danmark et stykke tid, oplyser Jørgen Bergen Skov.

Den store politiaktion er stadig i gang i hele landet, men almindelige borgere skal ikke bekymre sig, selvom politiet har sagt, at man ikke selv skal tage kontakt til de tre mistænkte personer.

- Der er ikke grund til at gå rundt og være bekymret, siger chefpolitiinspektøren.

Han vil dog ikke fortælle, hvad sagen handler om mere konkret.

Hele politiaktionen begyndte omkring klokken 14 i dag, hvor Storebæltsbroen, Øresundsbroen samt tog- og færgeforbindelser ved Sjælland blev lukket ned, fordi politiet ledte efter bilen med de tre mistænkte personer i.

På grund af den igangværende politiaktion vil der i noget tid endnu være kontroller rundt om i landet - blandt andet ved Storebæltsbroen og Øresundsforbindelsen.

Politiet forventer ikke at sige mere i dag.

Politiet har kontrolleret biler flere steder i landet - blandt andet ved Øresundsbroen. (Foto: © NILS MEILVANG, Scanpix)