Politiet om skuddrab i Rungsted: 'Vi vil være synligt til stede'

Nordsjællands Politi fortsætter efterforskningen af skudepisode i Nordsjælland.

Politi og ambulancer efterforsker fortsat skudepisoden på Rungsted Strandvej, der skete lørdag aften. (Foto: MATHIAS ØGENDAL © Scanpix)

Politiet er stadig i gang med efterforskningen af skudepisoden i aftes i Rungsted.

Ved skyderiet, der skete klokken 18.03, blev en 20-årig mand fra Nivå dræbt, mens fire andre unge mænd i alderen 20-27 år blev såret.

Selve motivet til skyderiet er endnu ikke klarlagt, men Nordsjællands Politi mener fortsat, at årsagen er en uenighed mellem to lokale bandegrupperinger, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

14 mænd blev senere på aftenen anholdt. Mange af dem bliver fremstillet for en dommer i løbet af dagen, skriver politiet.

Massivt til stede

Nordsjællands Politi var massivt til stede i Rungsted umiddelbart efter skyderiet, hvor man udover sikring, indsamling af spor og oplysninger fra vidner også ledte efter en eller flere gerningsmænd til skyderiet.

- Jeg har stor forståelse for, at der kan opstå utryghed efter sådan en hændelse. Derfor vil vi også være ekstra synligt til stede, både i Rungsted og i andre dele af politikredsen, for at sikre, at borgerne igen føler sig trygge, siger Carsten Spliid, politiinspektør og linjechef for Forebyggelse og Nærhed, Nordsjællands Politi, i pressemeddelelsen.

Politi og ambulancer var til stede efter en 20-årig blev dræbt af skudi på Rungsted Strandvej i aftes. (Foto: MATHIAS ØGENDAL © Scanpix)

Nordsjællands Politi vil fortsat gerne høre fra vidner eller andre, der har oplysninger, som kan bidrage til sagens opklaring. Henvendelse til Nordsjællands Politi kan ske på telefon 114.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk