Politiet søger nye vidner i drabssag med gravid fra Herlev

Politiet bruger stadig store ressourcer på at opklare snart to måneder gammelt drab på gravid kvinde i Herlev.

Drabet fandt sted 4. november i Elverparken i Herlev. Louise Borglit var ude at gå en tur med sin søsters hund om aftenen ved 19-tiden, da hun blev stukket i brystet. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Små otte uger efter drabet på den 32-årige Louise Borglit i Herlev er der stadig ingen mistænkte i sagen. Politiet har endevendt området omkring gerningsstedet for at finde et gerningsvåben - uden held.

Men på trods af fraværet af spor og gennembrud i sagen fortsætter Københavns Vestegns Politi med at efterforske drabet.

Alle tekniske undersøgelser er færdige, så politiets efterforskning består nu i at forfølge tip fra borgere.

- Vi er meget glade for borgernes henvendelser og undersøger dem alle én for én. Vi har fået mange henvendelser, som især går på personer, som kunne have noget med drabet at gøre, siger politikommissær Ole Nielsen.

Louise Borglit, som var gravid i 7. måned, blev dræbt af flere knivstik. Flere personer har kontaktet politiet, fordi de har fundet en kniv i Herlev.

- Ingen af de knive, som er blevet fundet, har været den rigtige. Så vi vil gerne opfordre folk til at kontakte os, hvis de finder en kniv et usædvanligt sted. Vi er interesseret i alle de knive, der bliver fundet, lyder det.

Ole Nielsen håber på, at der stadig findes vidner, der ligger inde med værdifulde oplysninger, som kan hjælpe politiet videre i efterforskningen.

- Vi vil gerne bede folk om at tænke sig godt om. Drabet fandt sted den aften, hvor juleøllet også blev frigivet. Hvis man har set et eller andet mistænkeligt den aften, så kontakt os, lyder det fra politikommissæren.

/ritzau/

FacebookTwitter