Politiet udlover dusør i sagen om uopklaret Herlev-drab

Mere end 84.000 kroner skal sikre politiet nye oplysninger i sag om knivdræbt kvinde.

Politiet har blandt andet med hjælp fra Søværnets Minørtjeneste gennemsøgt søen i Elverparken i Herlev, hvor en 32-årig gravid kvinde i november blev fundet dræbt af flere knivstik. (Foto: NILS MEILVANG © Scanpix)

I tæt på tre måneder har politiet forgæves forsøgt at opklare, hvad der skete en regnvåd aften i november i Elverparken, Herlev.

Her blev en 32-årig kvinde, som var gravid i syvende måned og ude for at lufte sin søsters hund, fundet dræbt af flere knivstik.

Nu går Københavns Vestegns Politi ud med en dusør på lidt over 84.000 kroner for oplysninger, der kan føre til opklaring af drabet.

- Vi arbejder fortsat intensivt med drabet fra Elverparken, men endnu har efterforskningen ikke båret frugt, siger politikommissær Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi og fortsætter:

- Samtidig er vi overbevist om, at der sidder folk derude, der har mistanke til konkrete personer, vi har bare ikke hørt fra dem endnu.

Penge fra indsamling og private bidrag

Pengene til dusøren er dels fundet ved en privat indsamling blandt borgere i Herlev.

Desuden har to anonyme bidragsydere givet penge til dusøren, oplyser politiet, som forsat leder efter en mulig gerningsmand i sagen.

- Vi er derfor utrolig glade for de bidrag, som borgere har givet, så vi kan udlove denne dusør, siger Ole Nielsen.

Politiet har blandt andet med hjælp fra Søværnets Minørtjeneste gennemsøgt søen i Elverparken, men har endnu ikke fundet gerningsvåbnet til drabet.

Flere vidner har været efterlyst og siden afhørt i sagen, men det har ikke ført til afgørende spor, der har kunnet lede politiet tættere på at fange gerningsmanden.

Dusøren vil derfor gå til den eller de borgere, der kan give politiet oplysninger, der kan føre til opklaring af sagen, oplyser Københavns Vestegns Politi.

- Vi håber, at dusøren kan være et incitament for dem til at kontakte politiet i denne bestialske sag, siger Ole Nielsen.

Har man oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på telefon 43861448.

Facebook
Twitter