Politiet undersøger mulig eksplosion i Brøndby

Flere brande og en mulig eksplosion undersøges lige nu af politiet i og omkring København.

I videoen kan du se et lille interview med en beboer i området, Steen Jensen, der fortæller som sin oplevelse.

Københavns Vestegns Politi efterforsker fredag morgen en mulig eksplosion i et villakvarter i Brøndby.

- Der løb en anmeldelse ind natten til fredag om et højt drøn. Da vi kommer derud, ser vi, at det er sket i en indkørsel og har ramt en bil, siger vagthavende ved Københavns Vestegns Politi Lars Guldborg.

Ifølge vagthavende er der endnu ikke fundet en årsag til den mulige eksplosion, men politiets teknikere og et kemisk beredskab arbejder på stedet.

Også Københavns Politi måtte natten til fredag rykke ud til flere mistænkelige episoder. Kort før midnat indløb en anmeldelse om en brand i en cafe på Ålekistevej i Vanløse.

- Vi konstaterede, at der var brand, men den blev hurtigt slukket. Der er begrænsede skader, og ingen personer er kommet noget til, siger vagthavende ved Københavns Politi Lars Westerweel.

Bilbrand i Tingbjerg

Københavns Politi og Hovedstadens Beredskab måtte også rykke ud til en bilbrand i den københavnske bydel Tingbjerg.

- Her får vi en anmeldelse om, at der er brand i en bil og får det hurtigt slukket. Den episode er ved at blive undersøgt nærmere, siger Lars Westerweel.

I begge kredse kan politiet endnu ikke sige noget om, hvorvidt der er en sammenhæng mellem nattens episoder, eller om de skal ses i relation til en konflikt.

Så sent som i onsdags skete en eksplosion i et pizzeria i Vanløse, hvor overvågningsbilleder senere viste to personer løbe væk fra stedet.

Politiet leder i den forbindelse efter en mand med en pose.

Flere naboer til det pizzeria, hvor eksplosionen fandt sted, vågnede af det voldsomme brag.

Artiklen er opdateret med video.