Politiker stopper indsamling til Ali: Samlede næsten en halv million ind

- Vi har indsamlet tilstrækkeligt til, at Ali kan starte på en frisk, skriver Mette Abildgaard.

Mere end 15.000 danskere har støttet 19-årige Ali Parnian, der fik smadret sit bageri i weekenden af maskerede gerningsmænd. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

472.881,96 kroner.

Så meget er der blevet samlet ind til 19-årige Ali Parnian, der angiveligt er blevet udsat for trusler og har fået smadret sit bageri i Tingbjerg, København.

Mette Abildgaard, der er politisk ordfører fra de Konservative og har stået bag indsamlingen, mener derfor, at der er samlet tilstrækkeligt ind til, at 'Ali kan starte på en frisk' og har derfor besluttet at indstille indsamlingen, der ellers skulle have kørt til 9. februar.

Det skriver politikeren på sin Facebook-profil.

- Jeg vil derfor opfordre til, at man ikke bidrager yderligere. Der er masser af andre gode formål, der kunne bruge et lille bidrag, hvis du er i det gavmilde hjørne. Mere end 15.000 danskere har støttet - Tak! Det har været rørende og overvældende, skriver Mette Abildgaard.

DR Nyheder forsøger at få en uddybende kommentar fra politikeren.

Ali frygter for sit liv

Sagen om den 19-årige erhvervsdrivende begyndte for omkring en måned siden, da Ali Parnian angiveligt blev truet med kniv på sin bopæl.

Ali Parnian har forklaret, at han blev truet og fik at vide, at han skulle betale beskyttelsespenge, ellers ville hans forretning blive smadret.

I weekenden gjorde de formodede afpressede så angiveligt alvor af deres trusler. Midt i åbningstiden brød fem maskerede gerningsmænd ind i bageriet og overvågningsvideo viste, hvordan de vandaliserede bageriet med baseballbat.

Politiet efterforsker sagen, men har endnu ikke sigtet nogen.

Facebook
Twitter