Prins Henrik indlagt på Rigshospitalet

Prinsen blev indlagt for et par dage siden under et ophold i Egypten men er nu kommet hjem for at blive nærmere undersøgt.

Prins Henrik er her til aften blevet indlagt på Rigshospitalet. (Foto: KELD NAVNTOFT © Scanpix)

Prins Henrik er her til aften blevet indlagt på Rigshospitalet i København. Han er kommet hjem fra et ophold i Egypten for at blive nærmere undersøgt.

Det oplyser kongehuset i en pressemeddelelse.

- H.K.H. Prins Henrik er her til aften blevet indlagt på Rigshospitalet i København. Prinsen har siden begyndelsen af januar opholdt sig i Egypten og blev for nogle dage siden indlagt på hospital. Det er i forlængelse heraf, at Hans Kongelige Højhed nu er kommet hjem for at gennemgå yderligere undersøgelser på Rigshospitalet, lyder det i pressemeddelelsen.

Prins Henrik kæmpede med helbredet henover sommeren og var senest indlagt på Rigshospitalet i august efter komplikationer i forbindelse med en operation i lysken.

Længere ophold i Egypten

I september kom det frem, at den 83-årige prins er blevet diagnosticeret med demens af et specialistteam på Rigshospitalet, der henover sensommeren havde udført en række undersøgelser.

Prins Henrik rejste den 4. januar til Sharm El Sheik i Egypten, hvor han i mange år har kendt hotelejer Enan el Galaly, der er Ridder af Dannebrog.

Siden Prins Henrik blev pensioneret fra sine offentlige embeder, og kongehuset stod frem med, at han lider af demens, har Prins Henrik været på flere rejser til Egypten.

Kongehuset har p.t. ikke yderligere kommentarer til prinsens indlæggelse.

- Vi har på nuværende tidspunkt intet at tilføje pressemeddelelsen. Prinsen er kommet godt hjem og er nu indlagt på Rigshospitalet, siger kommunikationschef hos kongehuset Lene Balleby til Ritzau.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk