Prinsen hedder Henrik Carl Joachim Alain

Prins Joachims og prinsesse Maries fælles dreng er blevet døbt af biskop, Erik Norman Svendsen. Prinsen har fået navnene Henrik Carl Joachim Alain

(© DR Nyheder)

Henrik Carl Joachim Alain.

De navne er lilleprinsen blevet tildelt.

I sin cremefarvede kjole med drengekrave fra designeren Henrik Hvid fik den lille prins hældt vand over hovedet og blev døbt af biskop Erik Norman Svendsen til stor glæde for kirkens gæster.

Spæde vræl fra dåbsbarnet

Men allerede inden da var den lille prins ikke helt tilfreds. Under prædiken kunne man høre små, spæde vræl, men med sin lillefinger fik moderen, prinsesse Marie, beroliget sin lille søn.

Det gjorde hun ved forsigtigt at lade det lille pudse sutte på det yderste af hendes lillefinger.

Til stede i kirken sad selvfølgelig lilleprinsens to storebrødre, Felix og Nikolai, der var iklædt i fine, lyse jakkesæt.

Fem faddere til prinsen

Som faddere til prinsen har Joachim og Marie peget på kronprinsesse Mary. Joachims storbrors kone har fået det ærefulde hverv sammen med blandt andet to af prinsesse Maries brødre.

Desuden er direktøren for Dansk Design Center og tidligere chef for Københavns Teater, juristen Christian Scherfig, og Britt Davidsen Siesbye blevet udpeget til at være faddere.

Det betyder, at de fem har en moralsk forpligtelse til at opdrage den lille prins i den kristne tro, hvis ikke forældrene formår det, i fald de skulle dø inden Henrik Carl Joachim Alain er fyldt 18 år.

FacebookTwitter