Prutter, bussemænd og sex: Læs danskernes hemmeligheder her

Lidt over halvdelen af danskerne har en hemmelighed, de aldrig har fortalt nogen. En del af dem er blevet afsløret i forbindelse med DR's sommertema om hemmeligheder.

Hemmeligheder.

De fleste af os har eller har haft dem på et eller tidspunkt - hvad enten det er store ting, der kan ødelægge ægteskabet, koste jobbet eller gør os bange, eller bare små finurlige - og måske pinlige - vaner og ritualer, som vi helst holder for os selv.

Ifølge en ny undersøgelse, som Epinion har lavet for DR, svarer 52 procent af danskerne "ja" til, at de har en hemmelighed, de aldrig har fortalt nogen. 24 procent vil gerne fortælle deres hemmelighed, men tør ikke.

Hemmeligheder

Halvdelen af danskerne indrømmer, at de gemmer på noget, som de aldrig har fortalt nogen. Men hvorfor har vi egentlig hemmeligheder for hinanden? Kan alle hemmeligheder fortælles? Og hvorfor er det så svært at holde på en hemmelighed? Det undersøger dr.dk i uge 30, hvor du får masser af personlige fortællinger og gode råd. Du kan også selv lette dit hjerte og afsløre en hemmelighed for hele Danmark. Hvis du tør...

Se Tema

I hele uge 30 har DR givet danskerne muligheden for at lette hjertet, og via boksen herunder har de kunnet indsende deres historie - ganske anonymt. Du kan læse alle hemmelighederne nederst.

Vær opmærksom på, at det nu ikke længere er muligt at få et bidrag godkendt af redaktionen og udgivet.