Rapperen Jamaika anholdt af politiet

Den 24-årige rapper har været efterlyst for et knivstikkeri i oktober.

Jamaika under optræden ved Roskilde Festival i 2016. (Foto: Ida Marie Odgaard © Scanpix)

Den 24-årige Sharmarke Omar Ali - der er bedre kendt som rapperen Jamaika - er blevet anholdt og skal i morgen fremstilles i et grundlovsforhør sigtet for et knivstikkeri begået 6. oktober i Esbjerg.

- Den 19. november 2019 efterlyste vi en 24-årig mand, som mistænkes for at have begået et knivstikkeri i Esbjerg i oktober måned. Manden er her til aften blevet anholdt og forventes fremstillet i grundlovsforhør torsdag, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Ved knivstikkeriet 6. oktober, hvor Sharmarke Omar Ali er sigtet, blev en 23-årig mand lettere kvæstet.

I forbindelse med efterlysningen opfordrede politiet til, at man ikke tog kontakt til Sharmarke Omar Ali, da han muligvis kan være farlig.

Udgav ny single for få dage siden

Mens Jamaika har været efterlyst, har han sendt ny musik på gaden. I løbet af sidste uge har han i en lang række opslag promoveret en kommende ep og sin nye single, der blandt andet handler om at være anklaget for en forbrydelse.

Singlen blev udgivet mandag, og i den forbindelse var DR i kontakt med rapperens pladeselskab.

- Det er vores forpligtelse, som et af Danmarks største musikselskaber, at bidrage til en musikalsk og kulturel mangfoldighed i det danske samfund. Derfor er det afgørende for os også at kunne give stemme til kunstnere, som færdes i hårdere miljøer, end vi selv ville acceptere at være en del af.

- Det betyder hverken, at vi bakker op om vold eller mangler samarbejdsvilje over for politiet, lød det i et skriftligt svar fra Universals direktør, Casper Bengtson.