Razzia mod rockerfest i Haslev

En støttegruppe til Bandidos i Haslev fik i eftermiddag besøg af politi og Skat. Resultatet er indtil videre en beslaglagt guldkæde og i alt 40.000 kroner.

Razziaen var rettet mod rockergruppen Cobra MC i Haslev, der er en støttegruppe til Bandidos. (Foto: DR)

Politiet foretog i eftermiddag en razzia mod rockergruppen Cobra MC i Haslev, der er en støttegruppe til Bandidos. Razziaen blev udført efter den såkaldte Al Capone metode, hvor politiet og Skat samarbejder, skriver TV2 Øst.

Masser af politifolk, medarbejdere fra skat gik rundt mellem rockere og store motorcykler på Finlandsgade i Haslev under Cobra MC's rockerfest. Efterhånden som rockerne ankom til festen blev de først undersøgt af politiet - derefter af Skat.

Efter at politiet havde visiteret rockerne, tog Skat over og undersøgte, om der var nogen af de fremmødte, der havde skattegæld. Klokken 19.00 havde Skat konfiskeret en guldkæde, mens to var gået med til at tilbagebetale en gæld på henholdsvis 10.000 og 30.000 kroner.

Med til razziaen var også skatteminister Troels Lund Poulsen.

- Jeg kan helt konkret finde ud af, hvordan samarbejdet finder sted, når man laver en visitation. Jeg har også mulighed for at snakke med nogle af de politifolk og medarbejdere fra Skat, der er til stede og finde ud af, hvad det er de gør og ikke mindst, hvad det er for en viden, de får, siger Skatteministeren.

Facebook
Twitter