Reimer Bo stopper på TV AVISEN

TV AVISENs populære vært Reimer Bo Christensen forlader TV AVISEN. Han vil i stedet starte sin egen virksomhed og får sit eget program for DR.

Reimer Bo Christensen: Nu skal drømmen leves ud.... og det bliver under eget firmatag! (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)

Reimer Bo Christensen har i dag sagt sit job som vært på TV AVISEN op.

I stedet har han indgået en aftale med DRs mediedirektør Lars Grarup. Ifølge aftalen skal han udvikle og producere en række programmer for DR i 2008 og 2009.

Foden under eget bord

Det skal ske gennem det selskab, som Reimer Bo Christensen selv vil oprette, og det markerer ifølge ham selv starten på en helt ny periode i hans arbejdsliv.

- Først og fremmest vil jeg gerne overholde den aftale, jeg indgik med mine to små døtre, om at være mere sammen med dem i deres vågne timer, siger han og fortsætter:

- Samtidig er jeg ved at udvikle en lille kommunikationsvirksomhed, som retter sig mod ganske få, udfordrende kunder. Jeg fortsætter med at holde foredrag, som er blevet en større del af mit liv. Jeg har desuden flere tilbud om at skrive. Og så har min kone sprugt, om jeg vil være med i en meget afgørende periode i hendes innovative virksomheds kvantespring.

Vi har ikke set det sidste til Reimer

Reimer Bo Christensen har været på TV AVISEN i to omgange på i alt 15 år. Reimer Bo var senest vært ved Folketingsvalget i november.

Aftalen med DR betyder, at han også fremover skal være med til at løse enkelte store opgaver.

Facebook
Twitter