Restauratører og rockere mødes i Køge

17 restauratører fra Køge, Fakse og Stevns har sagt ja til at deltage i et stormøde i Køge onsdag i næste uge sammen med præsidenten for Bandidos, repræsentanter fra Køge Politi, lokale politikere og også fra Hells Angles.

Cirka 300 medlemmer af SupportX-team, en organiseret støtte-gruppe.

Cirka 50 prospects og hand-arounds,dvs. på vej mod at blive medlemmer.

Cirka 75 fuldgyldige medlemmer i 8afdelinger i hele landet.

17 restauratører fra Køge, Fakse og Stevns har sagt ja til atdeltage i et stormøde i Køge onsdag i næste uge sammen medpræsidenten for Bandidos, repræsentanter fra Køge Politi, lokalepolitikere og også fra Hells Angles.

I flyet hjem fra Århus efter debatten i DR-udsendelsen 19Direktetirsdag mellem Jim Tinndahn og restauratør Kim Rügge fra St.Heddinge rakte Bandidos-præsidenten hånden frem til forsoning ogopfordrede Kim Rügge til at arrangere et stormøde.

Kim Rügge, der for et halvt år siden fik smadret sit diskotektil ukendelighed af supportergruppen X-Team, har nu taget ham påordet og indkaldt til møde på Diskotek Ritz i Køge onsdag klokken14.

Cirka 350 medlemmer af Red and WhiteSupport Crew, en organiseretstøttegruppe.

Cirka 60 prospects ellerhang-arounds, dvs. på vej mod at blive medlemmer.

Cirka 75 fuldgyldige medlemmer i 10afdelinger i hele landet.

- Jeg synes ikke, jeg kunne sige nej til den udstrakte hånd, ogselv om jeg ikke forventer mig ret meget af mødet, forventer jeg,at det i det mindste kan bane vej for en fremtidig dialog, sigerKim Rügge i dag til DAGBLADET Køge.

Han betegner dialogen som den eneste mulighed for at få dæmmetop for volden og de problemer, som de lokale restauratører i dethele taget har med rockerne, deres supportere og de ganske ungerygklappere.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk