Robert glæder sig til at blive klummeskribent

Tv-værten Anders Lund Madsen har tilbudt kontanthjælpsmodtageren Robert et job som klummeskribent.

Deadline 17.00 er aftenens første nyhedsudsendelse på DR2 med de vigtigste nyheder fra Danmark og verden sat i perspektiv. Deadline 17.00 har fokus på politik og spændende tendenser i ind- og udland.

Efter at have forarget alt fra pæne borgere til politikere er Robert Nielsen, kendt som Dovne Robert, blevet tilbudt sit drømmejob af Anders Lund Madsen.Han skal være klummeskribent, når Anders Lund Madsen begynder sit nye program til efteråret.- Det glæder jeg mig meget til at høre nærmere om, siger Robert Nielsen og sender et sjældent smil, mens han bliver interviewet.Fast håndtrykAnders Lund Madsen fortæller om sit første møde med sin kommende kollega.- Han havde et fast og handlekraftigt håndtryk, slet ikke dovent, og det er jo det første, man lægger mærke til ved en jobsamtale, fortæller tv-værten Anders Lund Madsen.

Vil gøre Robert lykkeligOm Anders Lund Madsen kan tilbyde Robert et meningsfuldt job, som Robert efterspurgte søndag aften på DR2's nye program "På den 2. side", er en anden sag.- Det der med at blive lykkelig er jo en proces, men DR er jo sat i verden for at gøre borgere lykkelige, fortæller Anders Lund Madsen til DR.Selv håber Robert Nielsen, at han får et job, hvor han bliver behandlet ordentligt.- Jeg håber, at når Anders vælger at tale hårdt til mig, så vil han gøre det med et glimt i øjnene, siger han.

Facebook
Twitter