Rocker er ramt af skud i benet - banderelateret mand anholdt

Et medlem af Hells Angels er ramt af skud i Odense. Politiet indkalder ekstra mandskab på grund af HA-fest.

HA'ere fra hele Europa var ventet til jubilæumsfesten i Nyborg. (Foto: Nils Meilvang)

Omkring klokken 18 lørdag aften blev et medlem af rockergruppen Hells Angels ramt i benet af skud ved en tankstation i det østlige Odense.

Efterfølgende er en "banderelateret, yngre mand" anholdt i sagen. Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse. Manden sigtes for drabsforsøg.

- Der står et antal medlemmer af Hells Angels på Shell-tanken ved Nyborgvej og Ejbygade ved en sekstiden, da tre biler ankommer til tankstationen.

- Der opstår tumult, og vi ved endnu ikke, præcist hvad der sker. Men et medlem af Hells Angels bliver ramt af skud overfladisk i benet. Han er kørt på Odense Universitetshospital, sagde vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi tidligere lørdag aften.

HA-fest i Nyborg

Efterfølgende oplyste politiet i en pressemeddelelse, at der blev afgivet 2-3 skud og senere, at der var foretaget en anholdelse.

- Vi holder kortene tæt på kroppen, så vi vil ikke sige mere lige nu, siger pressetalsmand ved Fyns Politi Erik Halkjær omkring 22.30 lørdag aften.

HA fejrer et jubilæum i Nyborg, hvor der er samlet 3-400 stykker, og politiet havde sørget for ekstra beredskab.

- Vi havde i forvejen en større politistyrke. De indgår i aktionen lige nu, og så indkalder vi de politifolk, vi skønner kan skabe tryghed og sikre, at det ikke udvikler sig til noget, det helst ikke skulle, siger Hans Frederiksen til DR.

Der er HA'ere fra hele Europa, der deltager i festen, og den sårede er tysker, oplyser Hans Frederiksen.

/DR Nyheder/

Facebook
Twitter