Rockere skifter side i Aalborg

Syv bandidosrockere, som røg ud i kulden i deres klub, skifter rygmærket ud med rivalernes fra Hells Angels. Politiet er på mærkerne: Kan udløse ballade.

Tidligere var det utænkeligt, at rockere skiftede side og blev optaget i en konkurrende gruppe. (© DR)

Syv bandidosrockere i Aalborg i såkaldt bad standing er inde i varmen hos konkurrenterne fra Hells Angels. Det skriver Nordjyske Medier.

De tidligere bandidosrockere har skiftet side og er nu optaget i Hells Angels - noget, der tidligere var helt utænkeligt, men som indtil videre alligevel er sket i fred og fordragelighed,

Ro i rockermiljøet

- Vi er på tæerne for at følge, om det kan udløse sammenstød eller ballade, siger leder af uropatruljen hos Nordjyllands Politi, vicepolitikommissær Karsten Kristensen.

Ifølge Karsten Kristensen er der ro i rockermiljøet, men det kan ifølge vicepolitikommissæren hænge sammen med, at fem af de syv tidligere bandidosmedlemmer er varetægtsfængslede i forbindelse med en skudepisode i Aalborg i oktober.

Umiddelbart før skudepisoden havde Bandidos smidt de syv medlemmer ud og erklæret, at de var i såkaldt bad standing.

Tidligere helt uhørt

Hidtil har tanken om at optage frafaldne eller detroniserede medlemmer fra konkurrenten været helt uhørt, især hvis de pågældende var i bad standing.

Bandidos var hurtigt ude med en melding til offentligheden om, at de anholdte rockere ikke længere var med i Bandidos.

Eksmedlemmerne fra Bandidos er gamle rockere med årelange, fuldgyldige medlemskaber bag sig.

- Det er vores indtryk, at rockerne indbyrdes har klaret denne nyskabelse, med at en bande overtager en andens udsmidte medlemmer, men vi holder meget nøje øje med dem, siger Karsten Kristensen.

Facebook
Twitter