Rumæner pågrebet for dobbeltdrab

En 22-årig rumænsk mand, der sættes i forbindelse med nedskydningen og drabet på to unge mænd mandag aften, er blevet pågrebet i Tyskland nær den østrigske grænse. Politiet efterlyste tidligere på dagen den 22-årige.

Den drabseftersøgt rumæner, der tidligere på dagen blevefterlyst i forbindelse med et dobbeltdrab begået i Haderslev, erblevet pågrebet i Tyskland nær den østrigske grænse.

Den 22-årige rumæner er hovedmistænkt for et dobbeltdrab på tounge mænd med arabisk baggrund. To personer på 16 og 24 år dødenatten til tirsdag, efter at de mandag aften blev skudt ned ved etlæskur på Braineparken i Haderslev.

Født i Rumænien

Kriminalpolitiet i Haderslev valgte tirsdag at offentliggøre navnetpå den formodede gerningsmand. Der er tale om en 22-årig mand, derer født i Rumænien og har familie i Haderslev. Tidligere på dagenefterlyste politiet en mørkeblå Opel Vestra medregistreringsnummeret UY 35 655, der blev benyttet som flugtbil afgerningsmanden.

- Det er bilen og vidneafhøringer, der gør, at han er voreshovedmistænkte i øjeblikket, siger vicekriminalinspektør Hans Roostfra Haderslev Politi.

24-årigs samlever blev generet

De to dræbte er en 24-årig mand og hans 16-årige nevø.Kriminalpolitiet mener, at dobbeltdrabet bunder i, at den formodedegerningsmand har talt dårligt om den 24-åriges samlever, og at deto nu dræbte ville have fat i den formodede gerningsmand omkringkonflikten.

- Vi har fundet en baseball-kølle i nærheden af gerningsstedet,forklarer Hans Roost og tilføjer, at den 24-årige og hans nevøforlod deres hjem mandag aften - efter alt at dømme for at opsøgeden 22-årige mand.

- Vores arbejdsteori er, at den hovedmistænkte har generet den24-åriges samlever, siger Hans Roost, der dog ikke ved heltpræcist, hvordan kvinden skulle være forulempet.

Ramt i hovedet af ni mm pistol

Gerningsmanden affyrede mellem 10 og 13 skud mod de to mænd, førhan forsvandt fra stedet i en bil. De to blev blandt andet ramt ihovedet af skuddene fra formentlig en ni mm pistol.

Den 22-årige rumæner har arbejdet som dørmand og er kun kendt afpolitiet for mindre ting. Den ene af de dræbte er ukendt afpolitiet, mens den anden var kendt for en enkelt mindre sag.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk