Rumænsk duo fængslet for knivstik

To rumænske mænd i 40'erne er varetægtsfængslet i isolation efter et knivoverfald på en landsmand i Nørresundby, der fik punkteret den ene lunge.

En politipatrulje kom tilfældigvis forbi, da en gruppe mænd med blod på tøjet opholdt sig foran opgangen til knivofferets lejlighed. (Foto: Martin Sonne-Schmidt- 112-NORD.DK © 112-NORD.DK)

En 33-årig rumæner fik et uønsket visitkort, da to ældre landsmænd sparkede døren ind til hans lejlighed på Skovvej i Nørresundby natten til onsdag.

Ifølge politiet var de to berusede mænd i starten af 40'erne forinden blevet smidt ud af lejligheden, men vendte tilbage med en kniv.

Punkterede lunge

- De brasede ind og stak den 33-årige i venstre side af overkroppen, så hans ene lunge punkterede. Derefter gik de til deres egen lejlighed ved siden af, siger vicepolitikommissær Bjarne Meng.

En politipatrulje kom tilfældigvis forbi, da en gruppe ophidsede rumænere med blod på tøjet opholdt sig foran opgangen til knivofferets lejlighed.

Uden for livsfare

De blev i første omgang anholdt alle sammen, men med en tolks mellemkomst lykkedes det politiet at stykke handlingsforløbet så meget sammen, at pilen pegede entydigt på duoen, der nu er varetægtsfængslet i to uger.

For at de fængslede ikke skal have mulighed for at afstemme deres forklaringer blev de i første omgang fængslet i isolation.

Den 33-årige mand er blevet opereret for sine knivskader og er ifølge politiet uden for livsfare.

Facebook
Twitter