Så mange snyder i Wordfeud

Snydehjemmeside bliver dagligt besøgt af mange tusinder danskere.

Snydehjemmeside bliver dagligt besøgt af mange tusinder danskere.

Hvis du gang på gang får bank af både din kæreste, din chef, din svigerfar og din håndboldtræner i Wordfeud, behøver du ikke fortvivle. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at de snyder.

Det skriver nordjyske.dk

- Søndag havde vi 27.500 besøgende, og det er meget normalt, foræller Jesper Hoffmann Larsen, der er ejer af NDX Media, der står bag hjemmesiden wordfeudsnyd.dk.

- Det kom ekstremt bag på mig, hvor populært det er blevet. Folk må virkelig mangle opfindsomhed, siger han til nordjyske.dk

Foreslår ord

Til dem, der endnu ikke har truffet bekendtskab med Wordfeud, er det et scrabble-inspireret spil til smartphones og iPads, hvor man har syv bogstaver ad gangen, som man skal lave ord med, der giver så mange point som muligt.

Der er 104 bogstaver i spillet og når de er brugt, har den med flest point vundet.

Wordfeudsnyd.dk fungerer sådan, at man kan skrive sine bogstaver ind og få forslag til, hvilke ord de kan danne. Man kan også skrive, hvis de skal lægge bestemte steder, så man kan ramme de mest attraktive steder på brættet.

- Det er lidt ligesom at slå op i en ordbog. Det er selvfølgelig snyd, men man skal i det mindste stadig placere brikkerne selv, fortæller Jesper Hoffmann Larsen til nordjyske.dk