Sådan har Bonnie fra DR Dokumentaren det i dag

Mange seere chattede med instruktør Mette Korsgaard fra DR Dokumentaren "Bonnie og de tusind mænd".

Bonnie er stadig syg med spiseforstyrrelser.

Søndag aften rullede DR Dokumentaren "Bonnie og de tusind mænd" over skærmen på DR1. Her fulgte vi over en toårig periode familiemoderen Bonnie, der arbejder som prostitueret - og som konsekvens af den 20 år lange karriere i branchen er blevet alvorligt syg af bulimi og anoreksi.

I en efterfølgende chat på dr.dk kunne man stille spørgsmål til filmens instruktør Mette Korsgaard og to eksperter i prostitueredes forhold - det var der mange, der gjorde.

Mange ville vide, hvordan Bonnie har det i dag.

- Bonnie er stadig syg. Lige for tiden er hun sygemeldt. Hun kæmper fortsat med sin spiseforstyrrelse. Det er gået op og ned igennem de to år, jeg har fugt hende. Lige nu har hun det svært, lød svaret fra instruktør Mette Korsgaard til seeren Anne Madsen.

Bonnies kæreste dræbt

Udover at Bonnie er sygemeldt, har hun det også ekstra hårdt i disse dage. Dagbladet BT skriver, at Bonnie var kæreste med en af de to mænd, der blev fundet dræbt i en brændende bil ved Sorø i weekenden.

- Jeg er knust, skriver Bonnie i en sms til BT.

Bonnie bruger navnet Patricia, når hun arbejder som prostitueret - noget, hun har gjort i over 20 år. Hun begyndte, da hun som 18-årig ville tjene lidt ekstra penge til en ferie sammen med en veninde.

Har gået til psykolog

I filmen ser vi Bonnie gå til behandling for sine spiseforstyrrelser. Men det er ikke den eneste behandling, hun har fået.

Mette Korsgaard fortalte også i chatten, at Bonnie har gået til psykolog igennem en længere periode, men at det er svært for Bonnie at udrede sin fortid og nutid.

- Bonnie har haft sin spiseforstyrrelse i snart 18 år. Det startede med bulimi, og i dag lider hun af både bulimi og anoreksi, svarede Mette Korsgaard på et spørgsmål fra Maria S.

Ideen om at følge Bonnie i en dokumentar opstod, da instruktøren så Bonnie i Årets Pressefoto fra 2013. Her havde den fotostuderende Marie Hald fanget Bonnie i en række situationer, blandt andre mens hun ligger under en kunde.

Til Marie Hald fortalte Bonnie dengang, at hendes salg af seksuelle ydelser havde konsekvenser for familien. For eksempel havde flere meldt fra, da Bonnies ene søn inviterede til børnefødselsdag.

Dokumentar kan gavne Bonnie

- Hvilke overvejelse har I haft i forhold til om dokumentaren ville 'skade' Bonnie yderligere? Det er jo fantastisk, at Bonnie havde overskud til at stå frem i dokumentaren, spurgte Jette i chatten.

- Vi er blevet enige om, at det kun kan gavne Bonnie at blive vist som et helt menneske. Det kan måske afhjælpe den stigmatisering, der generelt er omkring prostituerede. Bonnie har tidligere deltaget i programmer og artikler, lød svaret fra instruktøren, der også afslørede, at Bonnie løbende er blevet vist klip fra optagelserne, så hun "kunne se, hvor filmen var på vej hen".

- Bonnie ville gerne vise, at hun er meget mere end blot en prostitueret. Hun ville gerne vise, at hun er et helt menneske, der ikke blot har et arbejde, men også et liv og en fortid, svarede Mette Korsgaard Camilla WeileP, der ville høre nærmere om Bonnies bevæggrunde til at være med.

Drømmen lever stadig

I dokumentaren afslører Bonnie, at hun drømmer om at drive en pølsevogn - måske den, der ligger tom nede ved byens supermarked.

- Bonnie har endnu ikke fået sin pølsevogn, men drømmen har hun stadig, fortalte instruktør Mette Korsbæk til seerne og Marianne, der spurgte til Bonnies drøm.