Satire på debat om kontanthjælp: Virksomheder headhunter dovne Robert

Nu bliver der også lavet satire på den mangeårige kontanthjælpsmodtager, Robert Nielsen. "Virksomheder headhunter Robert", skriver satireavisen Rokokoposten mandag.

Den mangeårige kontanthjælpsmodtager Robert Nielsen har givet anledning til stor debat. Og nu bliver der også lavet satire på ham. (© DR)

"Hans evne til at generere maksimal indtægt med et minimum af konkret arbejde tiltaler os meget.” Sådan lyder det fra banker og kreative virksomheder om Robert Nielsen, der stolt har levet på kontanthjælp i 11 år.

Sådan står der på den satiriske webavis RokokoPosten mandag, efter debatten om den mangeårige kontanthjælpsmodtager, Robert Nielsen, har kørt i et par dage i flere medier.

Flere jobtilbud

Søndag aften sendte DR2-programmet "På den anden side" et program om Robert Nielsen, der har været på kontanthjælp igennem en periode på 11 år. Han har meldt klart ud, at han hellere vil være på kontanthjælp end at få et arbejde.

Men Robert er nu blevet genstand for satire. For ifølge RokokoPosten ser det nu ud til, at der faktisk er brug for Robert i det danske samfund. En række større virksomheder udtaler til satireavisen, at de har kontaktet ham for at give ham et job.

- At Robert Nielsen i 11 år har modtaget kontanthjælp og til gengæld kun arbejdet i sammenlagt halvandet år er en helt utrolig forretningsmæssig præstation,” udtaler marketingschef for Danske Bank, Susanne Hven til RokokoPosten.

Det skal understreges, at der i denne artikel er tale om satire, og at det ikke er sandt, at virksomheder headhunter den mangeårige kontanthjælpsmodtager.

Facebook
Twitter