Satudarah-rocker og bror er tavse efter knivstikkeri

Politiet har endnu ikke fundet det sted, hvor en 26-årig rocker og hans bror lørdag aften blev knivstukket.

Et 26-årigt medlem af rockergruppen Satudarah og hans 24-årige bror blev natten til lørdag såret af knivstik i København.

Det siger vicepolitiinspektør Torben Svarrer, Københavns Politi.

De to sårede blev af en kammerat kørt på Hvidovre Hospital, hvorfra den yngste blev kørt videre til Rigshospitalet med livstruende skader. Han er søndag tilsyneladende uden for livsfare.

Politiet har endnu ikke fundet gerningsstedet, hvor de to blev stukket.

- Vi ved ikke, hvor gerningsstedet reelt er, men vi formoder, at det er et sted i Sydhavnen, og at det er sket på gaden og ikke i en lejlighed, siger Torben Svarrer.

De to sårede er blevet afhørt af politiet, men ingen af dem har ønsket at oplyse noget om, hvad de har været ude for. Derfor er politiet indtil videre på bar bund, hvad angår motivet til knivstikkeriet.

Kammeraten, som i bil samlede de to sårede op et sted i Sydhavnen og kørte dem til Hvidovre Hospital, er også blevet afhørt.

Knivstikkeriet fandt formentlig sted omkring klokken 3 natten til lørdag, og politiet har efterlyst vidner, der eventuelt har set noget.

Sent lørdag aften blev der affyret skud i nærheden af rockergruppen Satudarahs klubhus på Laurentsvej i Bagsværd.

Torben Svarrer vil ikke udtale sig om, hvorvidt politiet ser en sammenhæng mellem de to episoder, hvor Satudarahs navn optræder.

/ritzau/

Facebook
Twitter