Se DR Update på DR1

Fra den 12. marts erstatter DR Update TV Avisen kl. 12 og kl. 15 på DR1. Dermed holder DR Update også DR1?s seere opdateret med korte, kompakte nyheder.

DR Updates værter kan også snart ses på DR 1. (Foto: DR © DR)

DR Update kommer nu også ud til DR1's seere. Fra den 12. marts, sendes DR Update i stedet for TV Avisens korte nyhedsudsendelser kl. 12 og kl. 15.

- DR Update kan noget, rigtig mange danskerne efterspørger. Det kompakte, effektive format er et godt match til danskernes nyhedsbehov ved middagstid og om eftermiddagen. DR Update er et relevant tilbud, vi også gerne vil give DR1's seere, siger Chef for DR1, Ulla Pors Nielsen.

Endnu stærkere nyhedstilbud

- DR Update er et originalt nyhedsprodukt, som vi er stolte af i DR, og som det giver god mening at folde ud på tværs af DRs platforme og kanaler, ikke mindst som et solidt supplement til de øvrige nyhedstilbud til danskerne, siger DRs nyhedschef, Ulrik Haagerup.

Den succesfulde nyhedskanal på nettet

DR Update blev præsenteret i juni 2007 som en nyhedskanal på nettet med levende billeder. Siden har DR Update haft stor succes med over en halv million brugere om måneden.

DR Update er desuden en del af Canal Digitals og TeliaStofas kanalpakker, og for nylig blev den også lanceret som selvstændig kanal på det digitale sendenet (DTT).