Se udviklingen: Så hårdt er verdens lande ramt af corona

Knap 65.000 mennesker har mistet livet kloden over til sygdom relateret til corona.

Italien er det land med flest ofre for coronavirusset. Her ses kister med afdøde, der alle er gået bort som følge af sygdommen Covid-19. Billedet er fra kirken ved Serravalle Scrivia-kirkegården i Alessandria, der ligger midt mellem Genova, Milano og Torino.

1.694 mennesker var allerede døde af coronavirus i Kina, da Frankrig som det første EU-land den 16. februar kunne registrere det første corona-relaterede dødsfald.

Bare en uge senere begyndte følgerne af coronavirusset for alvor at gribe fat i den nordlige del af Italien, og i begyndelsen af marts eksploderede dødstallene fra støvlelandet - efterfulgt af Spanien.

14. marts meddelte de danske sundhedsmyndigheder så, at den første dansker, en i forvejen svækket 81-årig, var død efter at være smittet med coronavirus - Covid-19.

I skrivende stund er antallet af corona-relaterede dødsfald støt voksende herhjemme, mens Italien er det land i verden med flest dødsfald i alt. Den 19. marts overgik landet Kina, og flere end 7.500 italienere har mistet livet de første 24 dage af marts.

Tallene ændrer sig løbende henover dagen på forskellige tidspunkter fra land til land - derfor er denne graf lige nu kun opdateret frem til 5. april og er altså et døgn bagud i forhold til opgørelsen af de aktuelle tal.

Tallene i grafen herover stammer fra Johns Hopkins University, som er den officielle hjemmeside med registreringer af coronatilfælde. Det er altså kun de bekræftede tilfælde, og derfor kan tallet være større.