Seks biler brændt af på Nørrebro

Politiets tilstedeværelse i Mjølnerparken på Nørrebro i aftes førte til seks bilafbrændinger i området.

Seks biler blev brændt af i aftes omkring Mjølnerparken på Nørrebro. (© DR)

Politiets tilstedeværelse i MjølnerparkenNørrebro i aftes førte til en række bilafbrændinger i området, skriver politiken.dk.

- Efter fundet af de kraftige våben, der førte til varetægtsfængsling i onsdags, var vi i går aftes i Mjølnerparken for at håndhæve visitationszonen, siger den centrale vagtleder Mogens Knudsen.

Men selvom politiets leden efter flere våben forløb roligt, blev der alligevel i protest ved 21.45-tiden sat ild til en bil i Mjølnerparken.

Herefter blev biler antændt i Fenrisgade, Hermodsgade, Titangade, Dagmarsgade og Midgårdsgade med cirka ti minutters mellemrum, indtil omkring 22.45, hvor urolighederne stoppede.

Uden forbindelse

Efter en fredelig time, blev en varevogn forsøgt antændt i Uffesgade i samme område på Nørrebro. Ilden fik dog ikke fat.

Politiet ser dog ingen forbindelse til de seks andre anbrændinger, da det først skete en time efter.

- Vi tager altid bilafbrændinger alvorligt, da det kan være meget farligt. Derfor bliver sagen selvfølgelig efterforsket. Der er jo også tale om store værdier for ejerne af bilerne. For selvom beboerne på Nørrebro efterhånden er vant til lidt af hvert, bliver man jo nok alligevel forskrækket, hvis en bil brænder uden for sit vindue, siger den centrale vagtleder til politiken.dk.

Facebook
Twitter