Skyderier i Albertslund: Én person anholdt

19-årig sættes i forbindelse med det ene af skyderierne i lokal konflikt.

Tre gange er der blevet mod det samme hus i Albertslund den seneste uge. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

En 19-årig mand fremstilles klokken 11 i dag i Retten i Glostrup, hvor han er sigtet for at have forbindelse til det et af skyderier, der har præget Albertslund i denne uge.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Politiet ønsker ikke at oplyse, hvilket af de seks skyderier den sigtede sættes i forbindelse med. Ligeledes vil de ikke oplyse, hvad præcis han er sigtet for.

Politiet har i nat derudover foretaget fire anholdelser, der sættes i forbindelse med konflikten. De anholdte er sigtet for trusler, men det er endnu ikke besluttet, om de skal sættes for en dommer senere i dag.

Alle anholdelserne sættes i forbindelse med en lokal konflikt i Albertslund, der omhandler to grupper, som kæmper om hashmarkedet.

I de seks skyderier er der personer, der er blevet ramt, og politiet har blandt andet reageret ved at indsætte en mobil politistation og indføre en visitationszone i dele af byen.

- Vi regner med, at skyderierne er relaterede til et kriminelt netværk, og det handler om det lokale hashmarked, sagde Kim Christensen, politidirektør hos Københavns Vestegns Politi, fredag.

Politidirektøren sagde videre, at man sætter massivt ind med både øget patruljering og synlighed i området.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk