Slut med at spille på kredit

Det er slut med at spille på kredit i landets spillekiosker. Og ingen må fremover spille for mere end 5000 kroner om dagen. Dansk Tipstjeneste tager konsekvensen dermed konsekvensen af historien om kendte fodboldspilleres store spillegæld.

Det er slut med at spille på kredit i landets spillekiosker. Ogingen må fremover spille for mere end 5000 kroner om dagen.

Det meddeler Dansk Tipstjeneste, der tager konsekvensen afhistorien om spillegæld, der i flere omgange har holdtspillekiosken SpilleBoxen i Aalborg lukket.

Spillekioskeni Aalborg, som flere gange har måtte lukke på grund af kendtefodboldspilleres spillegæld Foto: DR Sporten, © DR

Det skriver Nordjyske Stifttidende.

Fremover kan hver enkelt spiller ikke spille for mere end 5000kroner om dagen.

- Det dur ikke. Det er ikke til at leve med. Vi har mødt kritikfor det, der er sket i Aalborg, og det har vi taget tilefterretning. Derfor vil vi ikke længere acceptere, at forhandlernegiver kredit, siger Thomas Rørsig, informationschef i DanskTipstjeneste.

Inden for de nærmeste uger modtager alle forhandlere enkontrakt, hvoraf de nye regler fremgår.

Kendte fodboldspiller med milliongæld

Sagen om SpilleBoxen i Aalborg har været fyldigt omtalt i medierne,fordi kiosken måtte lukke på grund af to kendte fodboldspilleresspillegæld.

De to spillere - David Nielsen og Jimmy Nielsen - havde spilletfor et millionbeløb i kiosken og altså tabt betydeligt mere end dehavde vundet. I

Ifølge Nordjyske Stifttidende vil vedholdende rygter vide, atangriberen David Nielsen fortsat skylder et millionbeløb, og atSpilleBoxen er tæt på endelig konkurs.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk