Søværnet skal finde myrdet ægtepar

En minestryger fra Søværnet bliver nu sat ind i eftersøgningen af det myrdede ægtepar fra Strynø. Ægteparret ligger måske viklet ind i anker og ankerkæden fra deres motorbåd.

Ægteparret Ruth og Finn Teisens båd - af typen på billedet - blev fundet efterladt på Ærø.

En minestryger fra Søværnet bliver nu sat ind i eftersøgningen af det myrdede ægtepar Finn og Ruth Teisen fra Strynø.

Politiet i Svendborg tror, at ægteparret ligger viklet ind i anker og ankerkæden fra deres motorbåd på havets bund.

Bruger sonarudstyr

- Nye afhøringer af den drabssigtede mand har givet interessante oplysninger, og det får os til at flytte eftersøgningen fra sydvest for Ærø til området mellem Ærøs nordspids, Lyø og Als, siger kriminalchef Henrik Justesen, Fyns Politi, til Fyns Amts Avis.

Politiet har derfor bedt Søværnet om allerede i denne uge at foretage en intens eftersøgning med sonarudstyr, der ved hjælp af lydbølger kan lokalisere ting under vandet.

To nye ankre

Politiet ved med sikkerhed, at den 25-årige drabssigtede mand smed ægteparret i havet efter at have stukket dem med utallige knivstik under en prøvesejlads lørdag 2. juni. Dagen efter var den drabssigtede i Faaborg, hvor han købte diesel og to nye ankre.

De to nyindkøbte ankre lå på motorbåden, da politiet undersøgte den 14 dage senere i Kleven Havn på Ærø. Derimod er motorbådens oprindelige anker og ankerkæde aldrig blevet fundet.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk