Soldat anholdt for drab på 47-årig i Lyngby

Københavns Vestegns Politi bekræfter, at formodet gerningsmand bag drab i Lyngby er ansat i Forsvaret.

En mand er fredag morgen blevet dræbt på Stengårds Allé i Lyngby - adressen ligger dog i Gladsaxe Kommune. (Foto: Foto: Mathias Øgendal © Ritzau Scanpix)

En 42-årig mand er i dag blevet anholdt, efter at en 47-årig mand er fundet død af skud.

Den anholdte er ansat i Forsvaret.

- Han er ansat i Forsvaret som soldat, siger Christer Haven, presserådgiver i Forsvaret, til DR Nyheder.

Episoden fandt sted på Stengårds Allé i Lyngby. Adressen ligger dog i Gladsaxe Kommune, og sagen efterforskes derfor af Københavns Vestegns Politi.

- Vi er fortsat i det indledende stadie af efterforskningen, men på nuværende tidspunkt ligner det et muligt jalousidrab, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby i en pressemeddelelse.

Området spærret af

Anmeldelsen løb ind i morges klokken 07.18. Politiet oplyser, at den 47-årige er død efter at være blevet ramt af skud i overkroppen. Ordensmagten fortæller desuden, at de nærmeste pårørende er underrettet.

Politiet har her til morgen været til stede på Stengårds Allé. Vejen har været spærret af i forbindelse med efterforskningen.

Den anholdte blev tidligt på dagen ført bort iført en hvid heldragt af den type, som politiet bruger for at kunne sikre eventuelle spor, som måtte være på en mistænkt.

Det er normal procedure i blandt andet drabssager, at den mistænkte bliver kørt til en legemsundersøgelse på Retsmedicinsk Institut i København.

Den anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag klokken 14.15 ved Retten i Glostrup.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk