Stønner var liderligt pindsvin

Pindsvinesex larmer: En kvinde kontaktede politiet, fordi der var en kraftig stønnen i hendes have. Men det var nok bare et liderligt pindsvin - og ikke en ditto mand - der huserede i haven.

I op til tre timer drejer hannen rundt om hunnen, mens hun fnyser og hvæser højlydt for at skræmme ham væk- men hvis hun lader sig besnære, lægger hun sine pigge ned, og vender rumpen til, så hannen med stor forsigtighed og nogen grynten kan bestige hende.

En ældre dame på Sydfyn er flere nætter blevet opskræmt af stønnen uden for soveværelsesvinduet og har ringet til politiet.

Hun har været bange for, at hun havde et liderligt mandfolk i sin have.

Men politiet beroligede hende med, at der sikkert bare var tale om et liderligt pindsvin.

Og det kan det meget vel være, skriver Fyens Stiftstidende, for pindsvinenes parringsleg er en både langvarig og støjende affære.

Parringsleg larmer

- Når hannen har fundet en hun, cirkler han rundt om hende i op til tre timer - men hunnen drejer med, så hun har snuden vendt mod bejleren, mens hun fnyser og hvæser højlydt for at skræmme ham væk, fortæller Rosemarie Beiersdorfer fra foreningen Pindsvinevennerne.

Men hvis hun lader sig besnære, lægger hun sine 5-6-7.000 pigge ned, og vender rumpen til, så hannen med stor forsigtighed og nogen grynten kan bestige hende.

Facebook
Twitter