Store forventninger til Lundbeck regnskab

Det vil ikke komme bag på analytikerne, hvis halvårsregnskabet fra medicinalkoncernen Lundbeck indeholder en opjustering af forventningerne til 2001, skriver RB-Børsen.

Det vil ikke komme bag på analytikerne, hvis halvårsregnskabetfra medicinalkoncernen Lundbeck indeholder en opjustering afforventningerne til 2001, skriver RB-Børsen.

Medicinalkoncernen præsenterer havlårsregnskab i morgen, den 14.august. Aktierne i Lundbeck er siden årsskiftet steget 50 procentog har dermed være den mest givtige KFX-aktie i år.

For hele 2001 er Lundbecks senest offentliggjorte forventninger,at omsætningen stiger med 30 procent, og at det primæredriftsresultat øges med mere end 50 procent i forhold til 2000.

Analytikerne forventer en omsætning på knap 3,5 milliarderkroner, et resultat før skat på omkring 1,1 milliarder kroner og etnettoresultat på 750 millioner kroner.

Det skal sammenholdes med en omsætning i første halvår 2000 på2,5 milliarder kroner, et overskud før skat på 857 millioner kronerog et nettoresultat på 631 millioner kroner kr.Sammenligningstallene er justeret for ændringer i selskabetsregnskabsprincipper.

Facebook
Twitter